Hei kaikki QuietOn Sleep -tuotteen tukijat.

Todennäköisesti edes Suomen kesä ei voi koskaan olla kuumempi kuin kysymys “Milloin saan QuietOn Sleep -tuotteeni?”. Ymmärrämme ja myötäelämme kaikki tätä odotusajan tuskaa, mutta muistutamme että valmis ja toimiva QuietOn Sleep lopulta auttaa merkittävästi nukkumiseen liittyvissä ongelmakohdissa. Joten, päivitetäänpä projektimme statusta.

Moni on pyytänyt toimitusaikataulua päivityksen alkuun, siksi se löytyy nyt tästä. Luethan kuitenkin tämän päivityksen loppuun asti, saadaksesi kokonaisvaltaisen näkemyksen projektin etenemisestä.

“Milloin saan tuotteeni?”

Keskusteltuamme valmistajamme kanssa, päätimme lisätä osaavia käsipareja tiimiimme. Eri tuotantovaiheiden työntekijät työskentelevät jatkossa kolmessa vuorossa valmistaen mahdollisimman monta tuotetta. Omat insinöörimme lentävät viikoittain Puolaan työskentelemään yhteistyössä tuotantotiimin (työntekijöiden, tuotannon johdon, laaduntarkkailun..) kanssa varmistaakseen asioiden sujuvuuden. Mikäli vastaan tulee odottamattomia ongelmia, teemme nopeita päätöksiä ja pyrimme korjaamaan epäkohdat välittömästi.

Suunniteltu tuotantonopeus on: 100 laitetta/ vuoro * 3 vuoroa/päivä * 70% saanti * 5 päivää/viikossa = 1050 tuotetta / viikko.

“Saannin määritelmä: prosessista ulostulevien tuotteiden lukumäärä jaettuna prosessiin menevien tuotteiden lukumäärällä tietyllä ajanjaksolla. Vain hyvät tuotteet, jotka eivät tarvitse uudelleen työstöä tai joudu romutettavaksi, lasketaan saanniksi yksittäisestä prosessista.”

Tuotantokustannuksemme 70% saannolla ovat todella korkeat. Mutta tämä on välttämätöntä, jotta voimme toimittaa tuotteet niin pian kuin mahdollista, tiukkojen laatustandardiemme mukaisesti. Aiomme myös parantaa saantoprosenttia tulevien viikkojen aikana.

Teille, jotka ette ole lukeneet huhtikuun päivitystämme, kerromme alla olevassa osiossa tarkemmin valmistusvaiheista ja saantoprosentistamme. Hyppää tämän osion yli, mikäli olet jo lukenut huhtikuun päivityksemme.

_______

Uusi audiokomponentti, Hienosäätö & Depaneling

Edellisessä päivityksessä mainitsimme uuden audiokomponentin säädettävin parametrein, (enemmän tietoa), ne toimivat mainiosti, kuten hienosäätökin.

Depanelingin laserleikkausjärjestelmä tulee käyttöön, joka nopeuttaa tuotantoprosessia ja vähentää laaturiskejä.

Lisätietoa

Olemme jakaneet kanssanne suunnittelusta ja tuotantoprosessista lähtien matkan varrella esiintyneet ongelmat sekä sen, miten olemme onnistuneet selvittämään nämä haasteet. Aiempaa tuotettamme 40 prosenttia pienemmän tuotteen suunnittelu ja valmistus on vaatinut erityisteknologiaa ja elektronisia komponentteja sekä investointeja täysin uuteen infrastruktuuriin ja komponentteihin. Teidän investointinne avulla olemme onnistuneet toteuttamaan keksinnön, joka tulee ratkaisemaan useita ongelmia unen terveysvaikutuksiin liittyen. Olemme saavuttaneet prosessin viimeiset vaiheet pitkän odotuksen jälkeen. Pahoittelemme prosessin viivästymistä ja olemme kiitollisia kärsivällisyydestänne ja vielä hieman sitä tarvitaan. Mutta voitte luottaa siihen, että tulemme toimittamaan sen mitä olemme luvanneet: korkealaatuisen ja elämää monin tavoin helpottavan QuietOn Sleep -tuotteen.

Terveisin, QuietOnin tiimi!

Pin It on Pinterest