Terve,
Kesäkuu on ollut täynnä toimintaa QuietOn Sleep tuotteemme markkinoille saattamiseksi. Insinöörimme ovat aktiivisesti työskennelleet tehtaalla Puolassa ja kehittäneet osaltaan tuotettamme laadullisesti sekä toiminnallisesti myyntikuntoon. Positiivinen virstanpylväs on ollut mm. korkealuokkaisten muoviosien tuotannon käynnistäminen, joka mahdollistaa tuotannon edistymisen sekä vaiheittaisen siirtymisen massa-tuotantoon. Muoviosien tuotannon perustaminen on ollut haastavaa, mutta tämäkin haaste on nyt hoidettu.

Tässä päivityksessä kerromme tärkeimmät tiedot valmistusprosessistamme sekä uutiset tapahtumista ja näyttelyistä, joissa olemme olleet mukana.

 Tässä kiteytettynä asiaa muoviosien tuotannosta:

Mekaniikka insinöörimme Tero tarkistaa muovi osien tuotantolaitetta Puolassa.

Lyhyt esittely laitteen toiminnasta:

Ensin muotin osat painetaan yhteen, jonka jälkeen kuuma muoviseos syötetään sylinterin läpi korkealla paineella muotin sisään valukanavia pitkin. Kiinteä muoviosa saavuttaa muotonsa, kun se jäähtyy. Tämän jälkeen muotti avataan ja osat irrotetaan.

Metalliset ja erittäin tarkasti valmistetut muotit painetaan yhteen.

Muoviosat analysoitiin huolellisesti ja tuotannon parametrejä säädettiin, jotta tuotteesta saatiin korkealaatuinen. Kyseiset osat lähetettiin tämän jälkeen tuotteen kokoonpanoon, mistä saimme viimeisen hyväksynnän siitä, että osat sopivat yhteen täydellisesti.
Mekaaninen kokoonpano on vahvistettu olevan täysin toteutettavissa, nopeasti ja suurella tarkkuudella. Hyvin koulutetut ja kokeneet valmistajamme pystyvät kokoamaan kaiuttimen tiivisteen sekä yläkannen tiivisteineen luotettavasti. Voit katsoa tarkempaa tietoa tuotantoprosessistamme tästä päivityksestä.

Status

Vaikka viimein saimme muoviosien laatukriteerit täytettyä, pystyimme ainoastaan valmistamaan pienempiä määriä lopputuotetta kuin olimme suunnitelleet. Tämä johtui osaksi myös tunnistetuista muutoksista tiukassa audio testissämme. Testituloksiin perustuen teimme päätöksen käyttää korkeampi laatuisia mikrofoneja.

Vastamelun suorituskyky on riippuvainen siitä, kuinka tarkasti signaalit vastaavat alkuperäistä melua. Tämän takia kokoamme testierän kuulokkeitamme uudella mikrofonilla, jossa on tiukempi toleranssi herkkyydelle. Olemme valmistelleet uuden joukon hienosäätö parametrejä, ts. joukon arvoja, jotka vahvistavat signaalitasoja kahdella (2) desibelillä (dB) kompensoidakseen mikrofonin herkkyyden muutosta.

Saimme uudet osat viime viikolla, valmistimme testierän ja analysoimme sen huolellisesti. Testitulokset osoittivat huomattavia parannuksia, joten olemme taas takaisin raiteilla. Kuitenkin, johtuen kyseisistä muutoksesta, aiempi arvio toimitusaikataulustamme viivästyy.

Tässä lähikuvassa näkyy äänivasteet tietyssä taajuus-avaruudessa. Väritetyt kurvit edustavat eri laitteita mitattuna. Kuvan matalammat värikurvit osoittavat joukon laitteita joissa on parannetut ääniasetukset.

Aikataulullisesti kestää vielä kaksi viikkoa saada uusi parannettu ääni elektroniikka täyteen tuotantonopeuteen. Tämän jälkeen tuotannon nopeutta nostetaan askel-askeleelta. Huolimatta tästä muutoksesta, pystymme tuottamaan pienen erän kesäkuussa. Heinäkuusta eteenpäin tuotantomme on tarkoitus saavuttaa täysi vauhti. Tähtäämme yli 3000 laitteen tuotantoon heinäkuun aikana.

 Tuoreita palautteita tuotteestamme

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta useilta henkilöiltä, jotka ovat päässeet testaamaan tuotettamme. QuietOn Sleep palkittiin myös parhaana tuotteena (Best Product Award) Good Sleep Award messuilla Japanissa.

Kyseisessä kisassa tuomarit sekä messuvieraat testasivat laajasti kuulokkeitamme ja olivat vaikuttuneita niiden tehokkuudesta.

Vaikka nukkuisit rauhattomasti kääntyillen, täysin langattomuudesta johtuen, kuulokkeita ei ole ärsyttävä tai häiritsevä käyttää. Ne on erityisesti tehty nukkumista varten, tehden niistä erilaisen verrattuna muihin vastamelutuotteisiin ja ne ovat erittäin tehokkaat.” – Shogo Fuiji, Director Medical Health Lab / Deputy Director Nikkei BP Intelligence Group.

Henkilöillä joilla on vaikeuksia nukkumisen kanssa, etsivät usein ensin uusia tyynyjä ja muita sänkytuotteita, mutta QuietOn Sleepit toimivat unta tukevana tuotteena.” – Norihito Yasuda, Chief editor of Dime, Shogakukan.

Tämän lisäksi saimme loistavaa palautetta Simon Hilliltä, Digital Trendsien toimittajalta.

QuietOn Sleep toimi todella tehokkaasti melun torjunnassa. Kuulokkeet toimivat parhaiten matalien äänten kuten, kuorsauksen, liikenteen ja lentokoneen moottoreiden äänten torjumisessa.”

 Erityisesti olemme tyytyväisiä positiiviseen kommenttiin liittyen kuulokkeen suorituskykyyn kuulevassa ja hiljaisessa tilassa:

QuietOnin kuulokkeet toimivat erittäin tehokkaasti torjuen tiettyjä ääniä, joten pystyin olemaan samassa huoneessa robotti-imurin kanssa enkä oikeastaan kuullut sitä, mutta kun vaimoni puhui minulle, ääni oli kristallin kirkas.”

Henkilöille, jotka himoitsvat hiljaisuutta, QuietOn toimii parhaiten..“ – Digital Trends

Viime viikolla, QuietOn oli mukana FTE:n (Future Travel Experience) messuilla Istanbulissa. Vastaanotimme paljon vieraita lentoyhtiöistä ja teollisuudesta, jotka olivat vaikuttuneita QuietOn Sleep tuotteen kyvystä tuottaa hiljaisuutta.
Koska haluamme varmistaa parhaan mahdollisen laadun, pidämme laatukontrollin korkeana. Niinpä audio testikierros on tehty maksimaalisella tarkkuudella kokeneiden insinööriemme johdolla. Kaiken kaikkiaan, prosessissa on ollut viivästyksiä, mutta projekti on edennyt tuotantoon ja olemme erittäin varmoja, että saat sijoituksesi takaisin parhaalla mahdollisella tavalla!
QuietOn Sleep tuote on saanut loistavia arvosteluita, jotka motivoivat meitä vahvasti tässä haastavassa matkassa. Jatkamme kovaa työntekoa saadaksemme lähetettyä tuotteen myös teille mahdollisimman pian.
Suuret kiitokset tuestanne ja siitä että olette jaksaneet odottaa! Kannustavat sanat ja palaute, joita vastaanotamme teiltä, auttavat sekä motivoivat meitä eteenpäin QuietOn Sleep tuotteen valmistuksessa ja taustajoukoissa. Odotamme jo kovasti sitä hetkeä, jolloin vihdoin pääsemme lähettämään tuotteen kaikille tukijoillemme. Pysykää kuulolla!
Terveisin,
QuietOn väki

 

Pin It on Pinterest