Vuosi 2019 on alkanut kiireissä merkeissä QuietOn Sleepin puitteissa. Tavoitteenamme on viimeistellä tuote, saada työkalut täydelliseksi ja aloittaa korvatulppien massatuotanto.

Projektimme on kääntynyt loppusuoralle ja panostamme kaiken, että saamme kaikki osa-alueet viimeisteltyä. Siksi haluamme varata riittäväsi aikaa ja resursseja viimeisimpiin testaus- ja hienosäätövaiheisiin.

Tällä hetkellä suurimmat aktiviteetit keskittyvät painonappiin, kaiuttimen tiivisteeseen, tuotantolinjan ylös ajoon ja ultraäänihitsaukseen. Tutkimus- ja kehitystyön yksityiskohdat ja seuraavat vaiheet selitetään tarkemmin englanninkielisessä päivityksessä.

Haluamme että QuietOn Sleep on erinomainen ja teemme siksi tarvittavia muutoksia, jotta saavutamme täydellisen laadun. Muoviosan ja hitsaustyökalun muutokset kestävät vievät kolme viikkoa lisää, mutta huhtikuun tavoite toimitusten aloittamisessa on vielä saavutettavissa.

Alla englanninkielinen alkuperäinen teksti.

Pin It on Pinterest